Home
Onze vereniging
Lidmaatschap
Contact en route
Onderlinge wedstrijd
15 april 2017
24 juni 2017
14 oktober 2017
Fotoalbum
Clubkrant Triple Bar
Sponsors
Links
Mededelingen Archief

 

 

 

 

Onderlinge wedstrijden 2017 van RV & PC Moerveen

  

Beste Moerveners,

 

De datums voor de onderlinge wedstrijden in 2016 zijn weer gepland en we willen je hierbij informeren over het programma van de onderlinge wedstrijden.  

 

Zet de volgende data in je agenda:

- 15 april 2017          ; dressuur (2 proeven)

- 24 juni 2017           ; springen

- 14 oktober 2017      ; dressuur (2 proeven) + uitreiking clubkampioen

 

Kijk op de site voor meer informatie en op onze Facebook pagina voor actuele berichtgevingen over de activiteiten van Moerveen.

 

Voor alle duidelijkheid geven we nog even aan dat iedereen met alle wedstrijden mee mag doen, met of zonder startkaart. Deelname aan de wedstrijden voor onze leden is gratis. Voor de ruiters die al officiële wedstrijden starten is het leuk om een klasse hoger te starten en voor recreatief rijden is het een uitdaging om een nette dressuurproef te laten zien! 

 

Clubkampioen

Ook dit jaar kan er weer gestreden worden voor de titel "Clubkampioen 2017". Voorwaarde is wel dat je lid bent van Moerveen en dat je aan alle drie de wedstrijden heb deelgenomen. Wedstrijdruiters dienen een klasse hoger te starten dan dat zij op officiele wedstrijden rijden.

 

Aan/afmelden:

Wij willen vragen je ruimschoots voor de wedstrijddata aan te melden via wedstrijdmoerveen@live.nl. Een week van te voren zal de startlijst op de site en op startlijsten.nl komen te staan.

 

Vrijwilligers:

Om alle wedstrijden tot een groot succes te maken hebben wij vrijwilligers nodig die ons gedurende de dag een handje willen helpen (ringmeester, jury, op- en afbouwen van de wedstrijd, etc.) Eventuele vrijwilligers kunnen zich wenden tot de onderlinge wedstrijdcommissie.

 

Tot slot wensen wij je veel oefenplezier en zien wij je graag terug bij de eerste onderlinge wedstrijd!

 

Onderlinge wedstrijdcommissie

 

Kelly Polder     ; 06-83259602

Michelle Belder ; 06-22776218

Melisse de Vreede ; 06-57576341

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rijvereniging & Ponyclub Moerveen