Home
Onze vereniging
Lidmaatschap
Contact en route
Onderlinge wedstrijd
17 september 2022
Fotoalbum
Clubkrant Triple Bar
Sponsors
Links
Mededelingen Archief
Privacy

Onderlinge wedstrijden RV & PC Moerveen

  

Jaarlijks organiseert RV & PC Moerveen een drietal onderlinge wedstrijden.

 

De onderlinge wedstrijddata voor 2022 zijn nog niet bekend en zullen begin van dit jaar tijdens de ledenvergadering gepubliceerd worden.

 

De onderlinge wedstrijden zijn voor wedstrijdruiters en niet-wedstrijdruiters. Voor de ruiters die al officiële wedstrijden starten is het leuk om een klasse hoger te starten en voor recreatief rijden is het een uitdaging om een nette dressuurproef te laten zien! 

 

Tijdens de wedstrijden rijdt iedere ruiter twee proeven die door een jury worden beoordeeld.

 

Clubkampioen

Jaarlijks wordt er gestreden om de titel "Clubkampioen". Je maakt kans op deze titel als je hebt deelgenomen aan alle drie de onderlinge wedstrijden. Daarnaast dien je lid te zijn van Moerveen. Wedstrijdruiters dingen mee als zij een klasse hoger starten dan dat zij op officiële wedstrijden rijden.

 

De clubkampioen wordt elk jaar bekend gemaakt bij de laatste onderlinge wedstrijd van het jaar.

 

Aan/afmelden:

Wij willen vragen je ruimschoots voor de wedstrijddata aan te melden via wedstrijdmoerveen@live.nl. Vermeld in de mail jouw naam, de naam van je paard/pony en welke klasse je zou willen starten. Een week van te voren zal de startlijst op de site en op startlijsten.nl komen te staan.

 

Vrijwilligers:

Om alle wedstrijden tot een groot succes te maken hebben wij vrijwilligers nodig die ons gedurende de dag een handje willen helpen (ringmeester, jury, op- en afbouwen van de wedstrijd, etc.) Eventuele vrijwilligers kunnen zich wenden tot de onderlinge wedstrijdcommissie.

 

 

Contactpersoon onderlinge wedstrijdcommissie: Melissa de Vreeden, tel: 06-57576341

 

 

Rijvereniging & Ponyclub Moerveen