Home
Onze vereniging
Lidmaatschap
Contact en route
Onderlinge wedstrijd
18 april 2020
27 juni 2020
10 oktober 2020
Fotoalbum
Clubkrant Triple Bar
Sponsors
Links
Mededelingen Archief
Privacy

 

 

De tweede onderlinge wedstrijd zal gehouden worden op 27 juni 2020.

 

Het programma voor deze dag:

Springen! 

 

We hebben een onderlinge springwedstrijd in de agenda staan!  Wil je wel eens een volledig parcours rijden? Pak dan nu je kans! Ook voor onze andere springruiters is dit natuurlijk een uitgelezen kans om weer eens te oefenen. Tevens zijn ruiters van buitenaf ook van harte welkom om te komen oefenen.

Het belooft een gezellige en sportieve dag te worden.

 

De volgende hoogtes zijn mogelijk om te springen:

·         Bixie springen / Balkenparcours (t/m 7 jaar) 

·         30/40 cm

·         40/50 cm

·         50/60 cm

·         60/70 cm

·         70/80 cm

·         80/90 cm

 

Leden als ook niet leden kunnen aan de onderlinge wedstrijd deelnemen. Als je in aanmerking wilt komen om Clubkampioen 2020 te worden, dan dien je lid te zijn van Moerveen, alsmede aan alle 3 de onderlinge wedstrijden deel te nemen. Voor degene die officiële wedstrijden rijden, dient er een klasse hoger gestart te worden.

  

Aanmelden:

Aanmelden kan via wedstrijdmoerveen@live.nl. Vermeld hierbij je naam, paard/pony en in welke klasse je wilt starten. Voor vragen kun je bellen met Melissa de Vreeden

06-57576341.

 

Startgeld:

Voor leden is deelname gratis. Voor niet leden bedraagt het startgeld voor 1 parcours € 7,50 en € 12,50 voor 2 parcoursen. 

   

Let op!!!

Bij afmelding zonder reden of binnen te korte tijd worden kosten voor in rekening gebracht! Dit geldt zowel voor de leden als voor de niet-leden.

 

Deelname aan alle wedstrijden is geheel op eigen risico en het dragen van een veiligheidshelm is verplicht. Het dragen van een bodyprotector wordt toegejuicht!!

 

 

 

Rijvereniging & Ponyclub Moerveen