Home
Onze vereniging
Lidmaatschap
Contact en route
Onderlinge wedstrijd
15 april 2017
24 juni 2017
14 oktober 2017
Fotoalbum
Clubkrant Triple Bar
Sponsors
Links
Mededelingen Archief

 

 

 

Op zaterdag 15 april 2017 wordt de allereerste onderlinge wedstrijd van RV & PC Moerveen weer georganiseerd! De eerste onderlinge is altijd een druk bezochte wedstrijd.

 

Het programma voor deze dag:

In de ochtend is er de mogelijkheid om 2 dressuurproeven te rijden, de volgende klasses kunnen verreden worden: bixie *, b-zonder galop **1e proef, b-zonder galop ** 2e proef, BB, B, L, M en Z. (Klik bovenstaand op Bixie of op B-zonder galop voor de te rijden proef!)  

 

* bixie is t/m 7 jaar 

** b-zonder galop mag eventueel iemand naast lopen 

Leden als ook niet leden kunnen aan de onderlinge wedstrijd deelnemen. Als je in aanmerking wilt komen om Clubkampioen 2017 te worden, dan dien je lid te zijn van Moerveen, alsmede aan alle 3 de onderlinge wedstrijden deel te nemen. Voor degene die officiële wedstrijden rijden, dient er een klasse hoger gestart te worden.

 

Aanmelden:

Aanmelden kan via wedstrijdmoerveen@live.nl. Vermeld hierbij je naam, paard/pony en in welke klasse je wilt starten. Voor vragen kun je bellen met Melissa de Vreede 06-57576341.

 

Startgeld:

Deelname voor leden is gratis, voor niet leden bedraagt het startgeld voor 1 dressuurproef € 7,50 en € 12,50 voor 2 dressuurproeven.

 

Actie:

Word je deze dag lid van Moerveen? Dan betaal je geen startgeld en maak je direct kans om clubkampioen te worden!

        

Let op!!!

Bij afmelding zonder reden of binnen te korte tijd worden kosten voor in rekening gebracht! Dit geldt zowel voor de leden als voor de niet-leden.

 

Deelname aan alle wedstrijden is geheel op eigen risico en het dragen van een veiligheidshelm is verplicht. Het dragen van een bodyprotector word toegejuicht!!

 

Rijvereniging & Ponyclub Moerveen