Home
Onze vereniging
Lidmaatschap
Contact en route
Onderlinge wedstrijd
15 april 2017
24 juni 2017
14 oktober 2017
Fotoalbum
Clubkrant Triple Bar
Sponsors
Links
Mededelingen Archief

 

14 oktober 2017

 

In de ochtend is er de mogelijkheid om 2 dressuurproeven te rijden, de volgende klasse kunnen verreden worden: bixie *, b-zonder galop **1e proef, b-zonder galop ** 2e proef, BB, B, L, M en Z. (Klik bovenstaand op Bixie of op B-zonder galop voor de te rijden proef!)  

 

* bixie is t/m 7 jaar

** b-zonder galop mag eventueel iemand naast lopen

 

Middag:

In de middag zal de kür op muziek verreden worden en maak je kans op de wisselbeker. Iedereen, jong en oud, lid of geen lid, kan hieraan deelnemen. Zoek een swingend muziekje uit, trek een grappig kostuum aan, verzin een spetterende Kür en verras ons!!! Alleen, met z’n tweeën of met z’n tienen, alles is mogelijk.

 

Let op: ook tijdens de kür op muziek is het dragen van een veiligheidshelm verplicht!

 

Om ideeën op te doen voor figuren en oefeningen kan je kijken in het proevenboekje. Muziek dient te worden aangeleverd op een cd-rom bij het secretariaat en de proef mag maximaal 8 minuten duren. Willen de deelnemers van de Kür een kleine introductie (wie ben/zijn je/jullie, hoe heet je paard, enz.) schrijven en dit op de dag zelf samen met de muziek bij de kantine afgeven?

"Kür op muziek 2016"

 

Leden als ook niet leden kunnen aan de onderlinge wedstrijd deelnemen. Als je in aanmerking wilt komen om clubkampioen 2015 te worden, dan dien je lid te zijn van Moerveen, alsmede aan alle 3 de onderlinge wedstrijden deel te nemen. Voor degene die officiële wedstrijden rijden, dient er een klasse hoger gestart te worden.

 

Clubkampioen:

Op deze laatste onderlinge wedstrijd word ook de clubkampioen 2017 bekend gemaakt! 

 

Aanmelden:

Aanmelden kan via wedstrijdmoerveen@live.nl. Vermeld hierbij je naam, paard/pony en in welke klasse je wilt starten. Voor vragen kun je bellen met Melissa de Vreede

06-57576341.

 

 

Startgeld:

Deelname voor leden is gratis. Voor niet-leden bedraagt het startgeld voor 1 dressuurproef € 7,50 en voor twee dresuurproeven € 12,50. Het startgeld voor de kür op muziek bedraagt € 5,00.

 

 

Let op!!!

Bij afmelding zonder reden of binnen te korte tijd worden kosten voor in rekening gebracht! Dit geldt zowel voor de leden als voor de niet-leden.

 

Deelname aan alle wedstrijden is geheel op eigen risico en het dragen van een veiligheidshelm is verplicht. Het dragen van een bodyprotector wordt toegejuicht!!

 

Rijvereniging & Ponyclub Moerveen